Dimarts, 26 octubre 2021

LaLiga considera “discriminatòria” la mesura que desaconsella el retorn del públic als estadis

La ministra Darias ho argumenta dient que hi ha comunitats amb una incidència per sota de 70 i d'altres pel damunt de 500

|

LaLiga ha emès un comunicat aquest dilluns en el qual demana el retorn dels aficionats als estadis a final d’aquesta temporada, i ha qualificat de “discriminatòria i incoherent” la decisió de la ministra de Sanitat, Carolina Darias, que ho ha desaconsellat per l’evolució de la pandèmia.

“La situació de la pandèmia és desigual al nostre país”, ha dit la ministra. “Hem començat un descens lent que esperem que es consolidi. Algunes comunitats tenen una incidència per sota de 70 i d’altres pròximes a 400 o per damunt de 500. Una mesura així no crec que sigui el més aconsellable”, ha dit.

És per això, que LaLiga ha demanat el retorn del públic “segons la situació sanitària de cada comunitat, relegant-ne la decisió final i respectant totes les mesures oportunes, de la mateixa manera que es fa amb diversos espectacles esportius”. LaLiga recorda que la Comissió Delegada de LaLiga, formada per 14 dels 42 clubs, ha aprovat la sol·licitud per unanimitat, fins i tot tenint en compte que hi ha clubs que podrien no tenir públic, si així ho requereix la seva comunitat.

“LaLiga intentarà que es reconsideri la decisió de manera urgent, convocant una reunió urgent amb la lliga professional de bàsquet, l’ACB, que és l’altra gran perjudicada per aquesta mesura que considerem discriminatòria i incoherent”, finalitza el comunicat.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,334SeguidorsSeguir

Opinió