Diumenge, 24 octubre 2021

Les competicions esportives on hi podria haver molts aficionats de països afectats se celebraran a porta tancada

València Basket - Olimpia, Uni Girona - Venècia, València - Atalanta i Getafe - Inter, sense públic

|

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha informat que, juntament amb les comunitats autònomes i el Consell Superior d’Esports, s’ha acordat que se celebrin a porta tancada tots aquells esdeveniments esportius que suposarien l’afluència d’una gran quantitat d’aficionats procedents dels països considerats zones de risc del nou coronavirus, com les regions italianes de Llombardia, Corea del Sud, Japó, Xina, Iran o Singapur.

Així, s’ha acordat recomanar que se celebrin sense afició el partit de València Basket contra l’Olimpia de Palerm, el 5 de març, el València CF contra l’equip italià Atalanta de Bèrgam, el 10 de març, el Getafe CF contra l’Inter, el 19 de març.

Això es produeix amb motiu del brot del nou coronavirus a Itàlia i els més de 150 casos d’infecció registrats a Espanya. No obstant això, el ministre ha informat que aquells esdeveniments esportius que no desplacin a Espanya un conjunt important d’aficionats de zones de risc se celebraran sense necessitat que sigui a porta tancada i ha posat com a exemple el Campionat Internacional de Tennis Taula Adaptat que es farà a Platja d’Aro del 20 al 22 de març.

Tennis de taula adaptat

Malgrat hi competiran 25 delegacions venint dels sis continents, el volum de persones (jugadors i acompanyants) que vinguin seran fàcilment controlables sanitàriament.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,336SeguidorsSeguir

Opinió