Setmanari digtal i esportiu

Diumenge, 04 de juny del 2023

Les eleccions a la Federació Catalana de Futbol seran l’1 d’octubre

L'ens del futbol català buscarà el relleu d'Andreu Subies, president des del 2011

|

- Publicitat -

La Federació Catalana de Futbol ja té data per a la celebració d’eleccions. Set anys després de l’accés d’Andreu Subies a la presidència i dos mesos després de la seva dimissió per acompanyar Luis Rubiales al capdavant de la Reial Federació Espanyola de Futbol, l’Assemblea General de la FCF ha decidit que les eleccions se celebrin el proper dilluns 1 d’octubre.

L’actual president, el continuïsta Joan Soteras -que també es presentarà als comicis i que ha desitjat unes eleccions “netes i polides”-, ha volgut agrair la feina de Subies durant el seu mandat i l’ha qualificat, “sense dubtar-ho ni un moment, com el millor president de la història de la Federació Catalana de Futbol”. Segons Soteras, la FCF “estava en fallida tècnica i avui és la millor federació esportiva de Catalunya”.

Publicitat

En una intervenció que inicialment no formava part de l’ordre del dia, destinat exclusivament a la convocatòria d’eleccions, Andreu Subies ha decidit dirigir el seu parlament a agrair la feina de la junta directiva i a lloar la candidatura de Soteras a la presidència. L’expresident ha estat el gran protagonista de l’acte, essent homenatjat per la mateixa federació i per la Generalitat de Catalunya amb diversos guardons i amb un vídeo solemne.

“Necessito una federació forta, unida i crec que la valentia d’en Joan, com a responsable de tirar endavant aquest projecte, que és una persona que coneix molt l’esport català i prendrà les decisions adequades en cada moment, em dona la garantia per tenir tranquil·litat”, ha manifestat abans d’endur-se la gran ovació del matí i de rebre dues plaques en reconeixement a la tasca duta a terme durant els darrers anys.

Un dels guardons a Subies ha arribat de la mà de la Secretaria General de l’Esport i, concretament, del seu màxim responsable. Gerard Figueras ha premiat l’expresident i ha valorat la proposta de Soteras, desitjant per a la FCF “una continuïtat d’un projecte consolidat”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes