Setmanari digtal i esportiu

Diumenge, 04 de juny del 2023

L’Espanyol es rebaixa de sou del 19% si no es reprèn la Lliga

Els futbolistes també complementaran el salari a l'equip femení, l'Espanyol B i els juvenils

|

- Publicitat -

La primera plantilla del RCD Espanyol ha arribat a un acord amb la directiva del club per rebaixar el sou dels jugadors i del cos tècnic arran de la greu situació econòmica generada per la pandèmia del coronavirus. La rebaixa pactada és del 19% per a tots els professionals, en cas que la temporada 19-20 no es reiniciï, i del 4% si es pot tornar a jugar i acabar la lliga.

Els futbolistes blanc-i-blaus també han acceptat complementar el salari als afectats de l’erto del club amb menys ingressos fins que finalitzi l’estat d’alarma. En aquesta situació es troben tant el primer equip femení, els juvenils A i B i gairebé la totalitat dels membres de l’Espanyol B, que competeix en el grup 3 de la Segona B.

Publicitat

En un comunicat, el club agraeix la voluntat dels jugadors professionals: «Volem destacar la unió i determinació del nostre primer equip des de l’inici d’aquesta crisi. Alguns dels nostres jugadors han tingut la malaltia i l’han pogut superar, en altres casos han sigut els seus familiars, però això no ha impedit que hagi mostrat el seu compromís amb el club», destaca la nota del club amb referència als sis jugadors de la plantilla blanc-i-blava que van donar positiu. El club també ha informat que tots els professionals del club els contractes del qual finalitzaven el 30 de juny del 2020 han acordat estendre els seus vincles fins que s’acabi aquesta temporada.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes