Diumenge, 24 octubre 2021

L’Espanyol i Eternal Sports Memorial comercialitzaran 808 columbaris a l’RCDE Stadium

L'àrea és de 316 metres quadrats i ofereix columbaris individuals i familiars

|

Eternal Sports Memorial comercialitzarà i gestionarà l’espai i els columbaris situats al Corner Sud Oest de l’RCDE Stadium, el camp del RCD Espanyol, al Prat de Llobregat (Barcelona). Els aficionats del club que vulguin deixar les seves cendres a l’RCDE Stadium es beneficiaran dels acords aconseguits per Eternal Sports Memorial amb els principals grups funeraris que operen a Catalunya, han informat fonts del club i de la companyia aquest dissabte.

L’àrea de columbaris, de 316 metres quadrats, té 808 entre individuals i familiars, i aquests últims tenen una capacitat per albergar fins a quatre urnes. L’espai es divideix en un àrea de columbaris individuals, familiars i un espai comunitari, que compta amb un àrea comuna i inclou una maqueta interactiva de l’estadi.

Els visitants del memorial poden recórrer per la història centenària del club a través de les imatges d’un mural que evoca a l’afició, els títols, els estadis i els símbols, a més d’un espai en memòria del futbolista Dani Jarque.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,336SeguidorsSeguir

Opinió