Setmanari digtal i esportiu

Dimecres, 07 de juny del 2023

L’Espanyol regalarà el carnet de soci de la temporada 2020/21

A més, els abonats seran compensats amb el retorn del 20% de l'import pels partits que es jugaran a porta tancada

|

- Publicitat -

L’Espanyol ha sorprès aquest matí anunciant una extraordinària mesura: els 27.833 socis actuals ho seguiran sent la temporada vinent, ja que regalaran el carnet de soci (que oscil·la entre els 30 i 60 euros). No s’ha de confondre soci amb abonat (els que tenen dret a seient a l’estadi), ja que el club blanc-i-blau no fa distinció i els suma en global.

D’altra banda els socis abonats actuals rebran una compensació del 20% de l’abonament de la present temporada, i que correspondria als partits que s’hauran de jugar a porta tancada, a causa de la crisi del coronavirus.

Publicitat

Aquest percentatge de l’abonament es podria utilitzar de diverses maneres. Els abonats al club que estiguin en situació d’atur laboral podran rebre l’import en metàl·lic si ho prefereixen. També es proposa que s’utilitzi l’import en un descompte per l’abonament de la temporada vinent, o bé que es faci servir fent compres a les botigues oficials del club, o  convertint-se en 6 entrades dobles per a tercers -quan es tornin a obrir les portes al públic-.

La campanya de renovació d’abonaments es donarà a conèixer al setembre, quan es coneguin les condicions i dates de la pròxima temporada 20/21, a més de la seva situació esportiva, si es manté a Primera Divisió o acaba baixant a la Segona.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes