Setmanari digtal i esportiu

Diumenge, 04 de juny del 2023

L’NBA arrencarà el 22 de desembre

Els jugadors accepten una retenció del 10% dels seus guanys durant diverses temporades

|

- Publicitat -

L’NBA ha fet oficial el calendari per a aquesta pròxima temporada després que els jugadors hi hagin donat el seu vistiplau. El campionat començarà el 22 de desembre i constarà de 72 partits per equip —10 menys que de costum— en la fase regular. El draft de jugadors universitaris serà el 18 de novembre, i els entrenaments s’iniciaran a partir de l’1 de desembre.

L’inici de la competició havia creat força controvèrsia entre els equips: els qui van arribar més lluny la temporada passada, com els finalistes Lakers o Heat, preferien començar a mitjans de gener per tenir un temps de descans d’almenys dos mesos. Altres equips, en canvi, no juguen des del març passat. També hi havia el fet que segons la data que es comencés perillava la participació dels jugadors NBA als Jocs Olímpics de Tokio, en cas que efectivament es facin.

Publicitat

Paral·lelament, s’aproven també les mesures de contenció econòmica: els jugadors accepten una retenció del 10% dels seus guanys durant diverses temporades per compensar la davallada d’ingressos que tindrà la competició, una davallada que està estimada en un 40%. En cas que les previsions empitjoressin, als jugadors no se’ls podria retallar mai els seus ingressos en més d’un 20% per temporada.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes