Dimarts, 26 octubre 2021

Marín descarta destituir els regidors investigats en la causa del Consell Esportiu: “Cal esperar”

En tots els àmbits, esport inclòs, s'imposa el tractament diferent dels assenyalats segons el partit on militin

|

La presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Núria Marín, ha descartat destituir els regidors del PSC investigats per presumptes delictes de malversació de fons públics, falsedat documental i blanqueig del Consell Esportiu de l’Hospitalet: “Cal esperar, no podem actuar sense que les coses madurin, s’investiga”. La República Esportiva se n’ha fet ressò d’aquest cas

En una entrevista aquest divendres a Catalunya Ràdio que ha recollit Europa Press, ha defensat la presumpció d’innocència, ha explicat que els serveis jurídics han aconsellat que l’Ajuntament no es personi i ha assegurat que “quan hi hagi un canvi, es prendran les decisions amb tota la fermesa i serenor que calgui”. Quan li han preguntat si hi ha hagut cap amonestació interna del partit a aquests regidors, Marín ha dit que s’ha actuat segons els estatuts i el Reglament intern, i ha afegit: “No em corresponen a mi aquesta mena d’amonestacions”.

S’ha mostrat disposada a comparèixer al Parlament per “donar totes les explicacions necessàries”, però ha indicat que encara no s’han acordat les agendes i que estan en espera de fixar una data raonable, en les seves paraules.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,334SeguidorsSeguir

Opinió