Setmanari digtal i esportiu

Dimecres, 07 de juny del 2023

Márquez: “Amb la temporada perduda més val recuperar-se bé i tornar quan el cos ho demani”

"Una senyora per Cervera em va dir: Nen, això teu és un esport de risc i hi ha un any que pringues"

|

- Publicitat -

El pilot Marc Márquez (Repsol Honda) ha afirmat que moralment no és dels millors moments, per la lesió que el tindrà diversos mesos de baixa i se li fa estrany veure les carreres per televisió per primera vegada en la seva carrera: “Amb la temporada perduda més val recuperar-se bé i tornar quan el cos ho demani”.

“Moralment no és dels millors moments. T’agrada estar en pista i quan ho veus tot des de casa es fa estrany, i més després de portar més de set anys en MotoGP sense perdre’m ni una carrera. Ara toca paciència, respectar el cos”, ha dit en declaracions a DAZN que recull Europa Press.

Publicitat

Repassant les seves dues operacions al braç dret, ha dit que sempre va seguir “les recomanacions dels doctors”. “Em van donar la tranquil·litat que podia pujar-me a la moto i fer vida normal. Ni ells mateixos s’esperaven que la placa cedís. Vaig seguir confiant en el doctor Mir i el seu equip perquè un error ho pot cometre qualsevol. Ells mateixos em van fer la segona operació, i ara sí que són molt més prudents. Molt temps de recuperació, però amb la temporada perduda més val recuperar-se bé i tornar quan el cos ho demani”.

El vigent campió de MotoGP diu que “un os triga entre sis i vuit setmanes a soldar-se”. “Jerez estava a quatre dies (després de la seva primera operació), però Brno a dues setmanes, i Àustria a tres. L’os seguia igual de fràgil. L’aguantava la placa. A toro passat tothom pot analitzar la situació. El doctor Mir i el seu equip m’han fet milers d’operacions: totes han sortit bé, però sempre hi ha una que surt malament quan arrisques”.

Quant a com està veient el campionat, Márquez ha destacat que “tots fallen” i que “hi ha hagut moltes lesions i caigudes” a més de la seva. “És estrany i difícil d’analitzar. Dovizioso és el que menys soroll està fent, i sense fer soroll està segon del campionat”, i l’ha sorprès l’anunci que abandonarà Ducati a final de curs.

“Em va sorprendre, més quan està anant ràpid amb una moto que va bé amb el seu estil i que ell esprem al màxim, com ha demostrat aquests tres últims anys. Segur que se’ns escapa alguna cosa. No sabem exactament el que ha passat. Respecto la seva decisió. Ha estat un gran rival i espero que el sigui en un futur”, ha desitjat.

A més, Márquez ha parlat del seu germà Àlex, que “està aprenent, però això no treu que ha de donar un passet endavant”. “Ell n’és conscient”, ha dit.

I ha revelat el missatge més curiós que ha escoltat des del seu accident: “Em vaig trobar una senyora per Cervera que em va dir: ‘Nen, tu competeixes en un esport de risc, i en això hi ha un any que pringues”, ha explicat somrient.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes