Setmanari digtal i esportiu

Dimecres, 07 de juny del 2023

Piqué està gravant una sèrie documental als vestidors del Barça

El central, a través de la seva productora Kosmos i en col·laboració amb el Barça, ha gravat capítols amb imatges inèdites dels futbolistes del primer equip

|

- Publicitat -

La faceta empresarial de Gerard Piqué ha arribat als vestidors del Camp Nou. De la mateixa manera que va fer el Manchester City amb la sèrie documental All or Nothing, emès per la plataforma Amazon Prime Vídeo, el Barça ha decidit apostar pels continguts audiovisuals exclusius i pactar amb el central blaugrana una producció que, segons ha pogut saber La República Esportiva, tindrà “una gran extensió”.

La sèrie documental està en fase de rodatge. De fet, fonts properes a la llotja presidencial de l’estadi barcelonista han confirmat a aquest diari que les càmeres ja han entrat als vestidors i que ja s’han començat a enregistrar imatges d’una producció que pretén superar l’impacte del documental citizenEl simple fet que el Barça disposi d’un futbolista com Lionel Messi ja generarà més expectació que qualsevol altre producte esportiu.

Publicitat

El documental el produeix l’empresa Kosmos, propietat de Gerard Piqué i del president de Rakuten -el patrocinador principal del club- Hiroshi Mikitani, amb l’estreta col·laboració i amb la coordinació del Barça, que el proper 1 de juliol veurà néixer la seva pròpia productora audiovisual, Barça Studios. “Aquests tipus de productes es poden fer amb mitjans propis o amb coproducció externa, com ja hem fet en diverses ocasions”, expliquen des del club. En el cas del documental, és la segona opció.

A diferència de la sèrie All or Nothing o del documental Barça Confidencial, gravat durant la temporada 2003-04 -la primera de la presidència de Joan Laporta-, el producte creat per Piqué no contempla l’entrada de càmeres a la llotja, ni en reunions de junta directiva. Els membres que formen part de la gestió del club seran absolutament secundaris i el protagonisme se l’enduran exclusivament els futbolistes de la primera plantilla, tal i com es va pactar en les reunions inicials.

Pel què fa les dates, es desconeix en quin moment Kosmos i el club barcelonista tindran enllestit el muntatge. També és una incògnita la plataforma per la qual s’emetrà, encara que un dels productors sigui el propietari de Rakuten, l’empresa japonesa que també disposa d’una tribuna televisiva digital, Rakuten TV. Gerard Piqué ja va ser el productor del documental La decisión, en el qual Antoine Griezmann va acabar anunciant la seva continuïtat a l’Atlètic de Madrid.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes