Setmanari digtal i esportiu

Diumenge, 04 de juny del 2023

Sevilla-Betis, el partit “del retorn”, dijous 11 de juny

Tebas ha donat a conèixer la proposta d'horaris per encabir 110 partits en vuit setmanes

|

- Publicitat -

Falten onze jornades de lliga, o sigui 110 partits que, si s’han d’encabir entre la meitat de juny i el juliol, surt a dos partits al dia, els set dies de la setmana. Serà una bogeria que, en un mundial de seleccions, per exemple, se’n juguen 57.

Per un cantó, hi ha la proposta de fer dijous 11 el “partit del retorn” que seria un Sevilla-Betis i l’endemà ja començaria la bogeria amb una distribució horària com segueix:
– LABORABLES (de dill a div) – dos horaris: 21,30 i a les 22,00, ben tard.
– CAPS DE SETMANA (diss i diu) – tres horaris: 17,00, 19,30 i 21,30 ó 22,00.

Publicitat

Per l’assignació dels horaris es tindrà en compte la temperatura prevista per evitar els pics de calor. La franja de les cinc de la tarda seria per a localitats amb mitjanes de temperatura més baixes. Tebas ho explica així: “Sempre ens ha preocupat la calor. Treballem amb programes informàtics i sabem la temperatura de cada dia i en cada lloc, calculem la mitjana històrica. Amb això treballem la previsió dels horaris. Si hi ha una onada de calor o una pujada de temperatura el partit es retardaria. Els partits de les cinc serien a la zona cantàbrica, aquests equips tenen una mitjana que no supera els 28 graus. Si canvia la temperatura, es retardarà l’horari”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes