Dilluns, 25 octubre 2021

Surt el disseny de la samarreta del Barça 21-22

S'inspira en l'escut i hi incorpora la creu de Sant Jordi

|

La samarreta del FC Barcelona per a la temporada 21-22 s’inspira en l’escut del Club que, ja venia inspirat en l’escut de la ciutat per la presència en el quadrant superior esquerre, de la creu de Sant Jordi. Així, la part superior del pit s’hi veu una creu, si bé en colors blau i grana, en mig de la qual hi destaca el logotip d’un patrocinador.

El president Joan Laporta ha aprofitat l’acte de presentació per insistir, en els parlaments i en els vídeos projectats, en els pilars del club: un estil de joc propi, una vocació multiesportiva, l’aposta per l’esport femení, un model de propietat únic, la Masia, el compromís social canalitzat a través de la Fundació Barça, l’aposta per la innovació amb el Barça Innovation Hub, els valors i l’orgull per les arrels del club.

El parlament del president ha inclòs frases com: “Els fundadors del club van prendre la decisió que aquesta ciutat que els havia acollit aparegués en l’escut, i van adoptar a l’escut la Creu de Sant Jordi i la senyera. Això ha perdurat fins avui. Aquesta samarreta reflecteix tot el que fa referència al nostre escut”. “L’orgull de ser del Barça i de ser de la ciutat de Barcelona i de Catalunya, un país de gent solidària i acollidora, que creiem en la importància que té donar valor a la nostra cultura, el fet de ser una democràcia. Això ens fa créixer com a Club i com a societat, encara que algunes vegades això ens ha provocat cert soroll o critica, nosaltres els culers ens volem sentir diferents. A més del model de propietat democràtica, on totes les decisions importants estan en mans de les sòcies i socis, com les eleccions que vaig tenir el plaer de guanyar recentment”.

Insistint en el concepte principal, Joan Laporta ha conclòs: “La samarreta està inspirada en l’escut i també que som més que un Club, i tot el que ens fa ser-ho. Estic desitjant que tots els seguidors del Barça es posin la samarreta quan vinguin al Camp Nou, al Johan Cruyff o a Palau blaugrana i també desitjo que els fans de tot el món es posin aquesta samarreta i sàpiguen el significat i el que representa”.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,335SeguidorsSeguir

Opinió