Setmanari digtal i esportiu

Dimecres, 07 de juny del 2023

Trepidant partit Manresa-Girona (82-79) per dilucidar la jerarquia dins dels clubs catalans

Els gironins s'imposen en el primer quart, (14-23) perden pistonada en el segon i tercer (63-53) i gairebé remunten en el quart

|

- Publicitat -

En pressupost i plantilla cap club català no es pot comparar al FC Barcelona. En trajectòria i historial, el Joventut de Badalona sí que s’hi pot perfectament encarar i, en afició i arrelament a llurs ciutats, Manresa i Girona s’hi afegeixen sense manies i no hi van en absolut al darrere. És un quartet magnífic el que Catalunya ara mateix disposa a la lliga estatal i els dos darrers han protagonitzat un duel de gran intensitat, que ha arrencat amb superioritat visitant en el primer quart, tancat en un clar 14-23.

Quan, a la meitat del segon quart s’ha restablert la igualada, a 25 punts, hi ha hagut uns minuts d’encallament en l’anotació i ningú no sabia trencar l’equilibri fins que la igualada balança l’han decantat els del Bages arribant al descans amb un petit avantatge (36-31). La ferida s’ha anat incrementant al llarg de la represa fins a tancar el tercer parcial amb els sempre anomenats deu punts que comencen a fer forat (63-53). En el darrer període els d’en Marc Gasol s’han anat costosament acostant fins que un triple de l’ex NBA ha ajustat el marcador (78-77) faltant 20 segons. Un altre triple d’en Quino Colom hauria pogut restablir la igualada, faltant-se cinc,però dos tirs lliures manresans ho han sentenciat en el definitiu 82-79. Hi ha partit, hi ha competició i, sobretot, hi ha una nova rivalitat Manresa-Girona, que donarà molts minuts de bon bàsquet.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes