Dilluns, 28 novembre 2022

A la gala de la Pilota d’or saben d’on és Alèxia Putellas

Com l'Alèxia i el Vallès, no hi ha res

|

Veterana el rebre guardons i sabedora del seu pes tant com a exemple d’esportista com a pal de paller de les seves companys de professió, Alèxia Putells ha estat impecable en la gala de la Pilota d’or que li ha estat atorgada malgrat la greu lesió que fa mesos que la té apartada dels camps de joc. El subtil dard adreçat a la Federació Espanyola ha estat en forma de lloar la federació anglesa i posar-la com a model de com s’han de fer les coses per potenciar el futbol femení: “La meva més sincera enhorabona a la federació anglesa. És un exemple com ho estan fent. Espero que la pròxima vegada que hagi de parlar sigui al camp.”

El video de presentació preparat per al moment de donar-li el guardó començava amb una imatge de Mollet del Vallès, població situada, com tothom sap, a Catalunya, menys la Federació Espanyola que ha mostrat el seu disgust.

L’apartat de millor jugador jove ha recaigut en el barcelonista Gavi, que pren el relleu del també blaugrana Pedri i el guanyador de la Pilota d’or masculí ha estat Karim Benzema

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,287SeguidorsSeguir