Setmanari digtal i esportiu

Dimarts, 06 de desembre del 2022

Alexia Putellas, Gerard Moreno i Pep Guardiola, guardonats a la la Gala Estrelles del Futbol Català

La pilota d'or catalana ha expressat el desitg que el Barça-Madrid de la Champions es jugui al Camp Nou

|

Gerard Moreno i Alexia Putellas han resultat premiats com a millors futbolistes en la Gala Estrelles de la Federació Catalana de Futbol, no només per a la seva qualitat individual sinó també com a màxims golejadors catalans de l’any. En la categoria de jugadors revelació els premis han estat per a l’espanyolista Nico Melamed i la davantera del Barça, Bruna Vilamala.

La notícia esportiva del dia era l’aparellament del Barça i el Reial Madrid en els quarts de final de la Champions femenina, fet que ha obert la discussió sobre si aquesta pot ser l’ocasió perfecta perquè el primer equip femení del FC Barcelona jugui al Camp Nou i Alèxia Putellas, no cal dir, va mostrar-se il·lusionada que així sigui: “Nosaltres posarem l’espectacle i la victòria i esperem que el públic vingui”.

Putellas era present a la sala i Moreno ha intervingut des de Vila-Reial, així com Pep Guardiola, guardonat com a millor entrenador a Pep Guardiola. El de Santpedor ha sorprès amb unes declaracions alhora realistes i engrescadores quan ha dit: “Què passa si aquest any el Barça no guanya res? I? Doncs ja guanyarem l’altre any! Ara ens toca passar-les magres, però tots els equips passen alts i baixos.”

En futbol sala, els premiats han estat Adolfo (Barça) i Alicia Benete (Móstoles), jugadors i, com a entrenador, Javi Rodríguez de l’Industrias Santa Coloma.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,281SeguidorsSeguir