Divendres, 24 març 2023

Opinió

Aquest Barça m’enamora

Per joc, actitud, qualitat i resultats

El Barça il·lusiona i fa vibrar com ho havia fet el Dream Team en els seus millors anys. No m’he tornat boig ni estic somiant: estic parlant de l’EQUIP FEMENÍ DE FUTBOL del FC Barcelona. Són un espectacle de joc col·lectiu en cada partit, de control de pilota, d’ambició esportiva, de tècnica individual, de tàctica col·lectiva i, sobretot, de resultats. Aquest cap de setmana han guanyat la Supercopa en la final davant la Real societat amb el resultant exultant de 1-10.

Marta Torrejon amb 4 gols, Oshoala amb 2, Alexia Putellas amb 2, Carolin Graham amb 1 i Candela Andujar també amb 1 gol. És un equip que juga al primer toc, que pressiona en tot el camp i que, partit a partit, ofereix un espectacle esportiu de primer nivell. No es mereixen la poca difusió mediàtica que tenen perquè, per més que vulguem aparentar ser defensors de la igualtat i la no discriminació, encara estem lluny dels estàndards que hauria de tenir la nostra societat en aquest aspecte.

   

Us recomano que aneu al Estadi Johann Cruiff a veure com juguen i si no, mireu-vos-ho per la televisió. Aquest Barça és més que el primer equip masculi de futbol i, si us agrada el bon futbol, us asseguro que gaudireu d’un espectacle esportiu de gran nivell. Elles s’ho mereixen.

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,270SeguidorsSeguir