Setmanari digtal i esportiu

Dimarts, 06 de desembre del 2022

Cañizares es pregunta: “Quan va mutar el cervell d’en Guardiola?”

Es pot atacar Guardiola abruptament o condescendentment. No sabem què és pitjor

|

Fa molt poc La República Esportiva s’ha fet ressò d’un fastigós tuit atacant Pep Guardiola i ara ens arriben unes declaracions de l’exporter de futbol Santiago Cañizares, que igualment ataquen Guardiola, però en un altre to, el condescendent, el perdonavides. Diu Cañizares: “Em fa mal el que Guardiola diu d’Espanya, no sé quan va mutar el seu cervell. He estat amb ell en la Selecció i hem plorat junts. No sé qui fa anar el seu cervell polític, no ho entenc”.

Fixeu-vos com Cañizares tracta el que ell en diu “el tema polític”: quan no molestava, era solament “para vacilar”. Quan es mantenia solament en la línia folklòrica, era “camaraderia”. Canizares és incapaç d’entendre el que els ha passat als esportistes d’elit catalans que solament poden aspirar a una carrera internacional jugant amb Espanya i que, quan hi juguen, esportivament s’hi entreguen del tot. Cañizares no entén la professionalitat i segueix relligant jugar amb la selecció espanyola amb ser patriota.

Seguim sentint Cañizares: “Recordo allà pel 92 ‘que Guardiola ens parlava de política d’una forma molt moderada. Fins i tot nosaltres podíem fer broma amb afecte. Era anecdòtic el que parlàvem de política. Si algú era de l’altre extrem, era igual, només hi havia conyeta. La meva experiència amb Pep és aquesta. Es parlava de política amb plaer, res a veure amb la història que hi ha ara, estigui Guardiola o no pel mig. ara tot és un fàstic, ja no ens tolerem els uns als altres. Ell deia que estava enamorat de Catalunya. Jo en la Selecció mai l’he vist incòmode, ni a ell ni a ningú. Només he vist Oleguer, arribar i parlar amb Luis Aragonés, demanant-li que no el convoqués més. És l’únic que va tenir un parell de nassos de dir-ho. Això mai no ho vaig veure en Guardiola, sempre va vanir encantat a totes les convocatòries de la Selecció. Un cop vam acabar plorant després de perdre. Mai no l’he vist renegar en la Selecció”.

A Cañizares li sap greu que Guardiola no hi sigui al xat de la Selecció: “No sé el que li ha passat, he perdut el contacte amb ell. Tenim un xat tots els que vam jugar l’Olimpíada. Tots menys un: Pep Guardiola. Probablement perquè és el tipus més famós ara mateix. No l’estic criticant per no ser al xat, entenc que té molt estrès i no està per bestieses. Hi tenim Luis Enrique, Abelardo… però ell no hi és”.

Finalment, Cañizares li “perdona la vida” al de Santpedor i li nega que tingui criteri propi: “No sé qui controla el cervell polític de Guardiola”. En quin moment li han robat el cervell? Quina necessitat té de fer això? Ell no té aquest cor, no és un mal noi. No sé qui fa anar el seu cervell polític, no ho entenc”.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,281SeguidorsSeguir