Opinió

Cas Suárez: On és la planificació esportiva al Barça?

Com pot ser que no hi hagi un recanvi a punt i calgui sotir a comprar cuita corrents?

En el meu anterior escrit d’opinió arran de la contractació de Quique Setién, ja parlava de desgavell en la planificació esportiva. No vull ser reiteratiu en el discurs sobre la manca de projecte de la Junta actual, però no tinc més remei que insistir-hi de nou ara que es repeteix una situació semblant amb el problema que tenim al centre de l’eix de l’atac.

Com pot ser que amb el pressupost que té la secció de futbol d’aquest club no hi hagi un recanvi per a Luís Suárez davant una possible lesió, com efectivament ara ha passat? Hem d’anar ara de pressa i corrents a fitxar un 9 amb urgència?

   

I, de nou, en situació de necessitat, fem el ridícul amb les negociacions amb el València en intentar fitxar el davanter Rodrigo Moreno per 60M€ quan és un jugador que porta acumulats la brutal xifra de dos gols d’ençà que ha començat la temporada! Era una enredada més que, per sort, ha estat avortada per un tema de formalitat en el pagament.

Torno a l’inici: on és la planificació esportiva? On és la solvència del Barça com a club comprador? On és el bon criteri i la coherència a l’hora de seleccionar els fitxatges? On és la feina dels assessors a sou que té el club per resoldre amb rapidesa i encert una situació com la que s’ha produït?

Per reiteració, com si de targetes es tractés, en la manca de planificació, Sr. Bartomeu, convoqui eleccions anticipades d’una vegada i deixi de posar pedaços a la seva mala gestió esportiva, perquè, si bé és cert que estem ben situats en totes les competicions, podem acabar no guanyant res i això aquest club no s’ho pot permetre i els socis no s’ho mereixen.