Setmanari digtal i esportiu

Divendres, 24 de març del 2023

De la selecció espanyola a l’alcaldia de Madrid

Pepu Hernández, exseleccionador espanyol de bàsquet, té la intenció de presentar-se a les primàries del PSOE a l'alcaldia de Madrid

|

- Publicitat -

L’exseleccionador espanyol de Bàsquet José Vicente Hernández, conegut popularment com Pepu Hernández, ha fet el pas per presentar-se com a candidat del PSOE a l’Alcaldia de Madrid amb “humilitat i il·lusió” i des del “màxim respecte” als processos interns del partit.

Així ho ha assenyalat en una carta adreçada al secretari general del PSOE-M, José Manuel Franco, on li trasllada la seva voluntat de concórrer a les primàries per a l’Ajuntament, una decisió que assumeix “conscient de la responsabilitat que implica”. Però també, afegeix Hernández, “des de la il·lusió per impulsar un projecte de progrés i regeneració política al servei de Madrid”, la ciutat on ha nascut i en la qual viu, concretament al districte de San Blas-Canillejas, on hi ha un poliesportiu municipal que duu el seu nom.

Publicitat

En la missiva, datada a 30 de gener i que ha difós en el nou perfil de twitter que s’ha obert recentment amb el hashtag #Pepu_Alcalde, explica que no té la condició de militant, de manera que hi anirà com a independent. “Però de cap manera com algú aliè als valors socialistes”. I és que, ha ressaltat que “independència no vol dir indiferència” i ell, al llarg de tota la seva vida, assegura, “mai” ha dubtat ni ha estat indiferent “davant la injustícia o la desigualtat”.

Si alguna cosa identifica el PSOE, considera el precandidat, és la seva “condició de baluard emocional i polític de l’esquerra”. “L’ésser un punt de trobada entre els que creiem en els valors de la solidaritat, la tolerància i el respecte”, continua Hernández, per indicar que són uns valors que ha tingut “molt presents” tota la seva vida i en l’exercici de la seva carrera professional. Són, a més, uns valors que l’animen a prendre aquesta decisió i la defensa li uneixen “de manera estreta al projecte que encarna algú molt estimat” per a ell, com és, assegura, el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez.

En la seva opinió, militar en un partit com participar en qualsevol altre col·lectiu, associació o organització no governamental “és estar a l’avantguarda del compromís”, és adquirir “una responsabilitat amb el conjunt de la societat” que té “molt present a l’hora d’iniciar aquest camí i demanar l’aval dels que són l’ànima del PSOE, el dels homes i dones que militen en ell”.

Pepu Hernández assenyala que vol guanyar-se el suport de la militància de base “amb honestedat, compromís i treball”. “Guanyar-me la seva confiança i ser digne creditor d’ella, com a pas previ a merèixer el de les dones i homes de Madrid el proper 26 de maig”, finalitza en la seva carta, el primer pas que fa per presentar la seva precandidatura a les primàries.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,270SeguidorsSeguir