Setmanari digtal i esportiu

Divendres, 24 de març del 2023

“Deporte y Fe” la surrealista conferència del ponent Javier Tebas

Marededeusinyor qui mena els destins del futbol professional estatal

|

- Publicitat -

Als Salesians de Pamplona s’anunciava una “tesi doctoral” del president de “La liga”, en Javier Tebas, sobre “Esport i religió” i tots els diaris esportius n’han destacat el que va comentar sobre el bon moment d’Osasuna, sobre les problemàtiques arbitrals i enlloc no s’ha desenvolupat l’argumentari de tan singular exposició.

A La República Esportiva ens fem creus que sigui un personatge tan tronat com aquest, de reconeguda adscripció política a l’extrema dreta, qui meni les regnes del futbol professional i es cregui amb dret de dir qui té dret o no de fitxar i de sentenciar sobre els clubs que participen en la competició que ell organitza. Ara també s’atreveix a dir el que és el “testimoni de Fe per treure aquesta societat del relativisme moral, la trivialitat i el materialisme”.

Publicitat

El subtítol de l’acte era “El deporte al servicio de la iglesia” i abans de començar la dissertació, en Tebas va dir que era “la ponència més difícil” des que és president” en la qual, segons les ressenyes consultades, va compartir la visió de diferents aspectes relacionats amb l’esport i el futbol des del prisma religiós. Déu ens agafi confessats!

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,270SeguidorsSeguir