Dilluns, 28 novembre 2022

Desenllaç raríssim de la Segona A… o no

El Deportivo-Fuenlabrada s'ha suspès i així una plaça de playoff d'ascens ha quedat per definir i el Dépor no reconeix el descens a segona B

|

Les dues darreres jornades, tant a primera com a segona divisió es juguen amb l’horari unificat per igualar al màxim les opcions i que ningú jugui sabent altres resultats dels quals en pot dependre o pot afavorir. Doncs la darrera jornada de la segona A ha alterat aquest dogma de l’horari unificat, ja que el matx Deportivo – Fuenlabrada s’ha hagut de suspendre, per haver-hi positius per la Covid-19 a l’equip madrileny (algunes informacions diuen que sis i altres que dotze casos), mentre que la resta de partit sí que s’han jugat.

En aquest partit suspès hi havia interès pels dos extrems de la classificació. Per dalt, el Fuenlabrada podia haver obtingut la quarta i darrera plaça de playoff per a l’ascens i, per baix, el Deportivo abrigava encara una possibilitat de salvar-se. Ara mateix, a manca d’aquests vitals tres punts, el Fuenlabrada no assoleix la sisena posició a la taula, que ocupa l’Elx, i el Deportivo hauria baixat a segona B. Si l’equip madrileny acabés jugant aquest matx i en tragués un punt, recuperaria la plaça de playoff. En canvi, les victòries dels rivals del Depor sembla que farien inútil la victòria dels gallecs.

Per sort, la plaça de playoff del Girona ja va quedar assegurada en la jornada anterior. Ara hi ha un bon galimaties, ja que no se sap què passarà amb el matx suspès. De moment, el Fuenlabrada s’ha quedat confinat a la ciutat gallega. Almenys els quatre equips implicats no estan d’acord amb el que ha passat. Ara començarà una discussió als despatxos quan, amb la pilota en joc, ja estaria tot decidit. Just abans de l’hora de començar ha calgut decidir si se suspenia solament el Deportivo-Fuenlabrada o tota la jornada. S’ha pres la decisió de jugar i tenim un altre serial de l’estiu!

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,287SeguidorsSeguir