Setmanari digtal i esportiu

Divendres, 24 de març del 2023

El Barça trosseja factures per eludir els ses propis mecanismes de control!

|

- Publicitat -

Un cop mes a “can Barça”, una de freda i una de calenta. Per un cantó hi ha el gest que ha fet el club d’oferir a totes aquelles persones grans que pateixen soles el confinament i a les que tinguin alguna necessitat d’ajuda, el servei de la Creu Roja, segons l’acord que el club té subscrit amb aquesta organització.

Per l’altre, el president s’ha despenjat amb una remodelació de la junta demanant el cessament de quatre càrrecs: els Srs.Emili Rousaud, Enric Tombas, Silvio Elias i Josep Pont. El primer era el futur candidat a liderar una directiva continuista i en conèixer la seva destitució ha fet declaracions als mitjans explicant-se clarament, respecte al famós “Barçagate” el de l’empresa que suposadament monitorava les xarxes socials: “Jo formo part del comitè d’adjudicacions i la factura de l’empresa I3Venture es van trossejar amb l’objectiu que cada factura no passés de 200.000 euros i així eludir els controls interns del club. Això és una realitat i no és correcte”.

Publicitat

Déu n’hi do de l’embolic! Lluny de convocar eleccions anticipades i deixar entrar aires nous, el President fa una nova fugida endavant, obrint una crisi en la Junta per renovar no se sap què i, sobretot, per mantenir-se a la cadira fins al final del mandat. Això no farà res més que desgastar el club i provocar una crisi encara més profunda.

Calen eleccions ja! Tan aviat com la Covid-19 ens ho permeti.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,270SeguidorsSeguir