Setmanari digtal i esportiu

Dimarts, 06 de desembre del 2022

El Real Madrid fitxa un coronel de la Guàrdia Civil com a cap de seguretat

José Antonio Mellado Valverde es cap de la Divisió contra el Crim Organitzat del CITCO, el centre d'intel·ligència que també persegueix els delictes de terrorisme

|

Alerta a presentar-se amb segons què al Santiago Bernabeu, posem per cas una estelada o simplement una samarreta groga, que podeu acabar a Estremera. El Reial Madrid ha comunicat que el seu nou cap de seguretat serà el coronel de la Guàrdia Civil, José Antonio Mellado Valverde, fins ara cap de la Divisió contra el Crim Organitzat del CITCO, el centre d’intel·ligència que també persegueix els delictes de terrorisme.

Mellado Valverde presenta un currículum que inclou funcions a l’ambaixada espanyola als Estats Units, on va estar fins al 2013 com a agregat del Ministeri de l’Interior, i abans havia estat tres anys cap de l’Àrea de Cooperació Policial Internacional de la Secretaria d’Estat de Segurerat i posseeix diversos reconeixements al mèrit de la Guàrdia Civil. Ben segur que durarà en el càrrec més que els set mesos que ha durat Ferran López en el mateix càrrec al FC Barcelona. L’antecessor de Mellado al Reial Madrid, Julio Cendal, hi ha estat vint-i-quatre anys i s’ha jubilat tranquil·lament.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,281SeguidorsSeguir