Dilluns, 28 novembre 2022

Emotiu comiat d’en Pau Gasol rubricant una carrera excepcional

Els LA Lakers anuncien que retiraran el número 16 i el Barça atura el darrer partit en el minut 16 per ovacionar-lo

|

El foyer del Liceu ha acollit un acte molt ben dissenyat i a l’altura del gran esportista que en Pau Gasol és, referent per al bàsquet de diverses generacions. No ha estat una tria qualsevol, ja que En Pau Gasol és un reconegut amant de la lírica i fins i tot ha triat els equips on ha jugat en funció si la ciutat disponia d’un teatre d’òpera. La raó de la cita, malgrat de tots sabuda, era l’anunci del comiat de l’esport actiu i, tot i això, les emocions han estat a flor de pell en diverses ocasions quan ha anat desgranant els moments i, sobretot, les persones que han sigut importants al llarg de tots i cada un dels anys de trajectòria esportiva, que inclouen divuit anys de jugar a l’NBA, amb dos anells aconseguits, amb els LA Lakers, un mundial i dues plates olímpiques amb la selecció espanyola i un inici i final de carrera al Barça inclosa la darrera lliga i el subcampionat a la darrera Champions.

“Hi ha hagut persones amb molta influència a la meva carrera i a la meva vida. Res que aconsegueixis sol té mèrit.” Qui ha rebut unes especials paraules (de les poquen en català que ha dit) ha estat son germà Marc a qui li ha reconegut ser “una imatge per superar-se” i li ha costat molt contenir les emocions en parlar de qui “considera el seu germà”, Kobe Bryant.

El futur del ja exjugador és ple de projectes de tota mena i també l’ha dibuixat dins del bàsquet si bé no com a entrenador sinó en la gestió i funció executiva: “El preu de la grandesa és la responsabilitat. He intentat ser el millor, assumir el paper de gran. I això és que vull fer. Tornar-li a la societat tot el que m’ha donat a mi”.

Els Los Angeles Lakers han anunciat que retiraran la samarreta amb el número 16 i el Barça va aturar el partit amb el Saragossa, en el minut 16 per demanar al públic un aplaudiment:

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,287SeguidorsSeguir