Setmanari digtal i esportiu

Divendres, 02 de juny del 2023

Confirmada la suspensió de les activitats depenents de la Federació Catalana de Futbol

Des d'avui, dia 16, al 30 d'octubre

|

- Publicitat -

La Federació Catalana de Futbol ha esperat publicació, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), de les mesures restrictives sobre l’esport de la seva competència i ha emès el següent comunicat:

El DOGC ha publicat avui divendres la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d’octubre, per la qual s’adopten noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. Per aquest motiu, s’ha establert l’ajornament de totes les competicions esportives a Catalunya durant un període de 15 dies.

Publicitat

En conseqüència, es procedeix d’ofici a l’ajornament de tots els partits de competició oficial d’àmbit territorial en totes les seves modalitats i categories i de tots els partits amistosos, la disputa dels quals estigués fixada entre els dies 16 d’octubre i 30 d’octubre, ambdós inclosos.

De conformitat amb les mesures indicades, sí que podran disputar-se els partits corresponents a les competicions professionals i a les competicions d’àmbit estatal, tot i que l’aforament de la instal·lació no podrà superar el 50%, i igualment es podrà continuar amb la pràctica d’entrenaments en totes les categories. Els partits amistosos de qualsevol categoria, però, queden prohibits durant el període indicat.

Ben aviat es comunicarà a tots els clubs la forma en la qual es recuperaran els partits ajornats.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes