Dijous, 9 desembre 2021

Iván Carrillo impugnarà les eleccions a la FCF

El precandidat ha vist com la junta electoral li invalidava 51 avals i el deixava per sota del mínim establert

|

El precandidat a la presidència de la Federació Catalana de Futbol, Iván Carrillo, ha decidit impugnar el procés electoral a l’ens federatiu, després que la junta electoral hagi declarat la candidatura de Joan Soteras com a única vàlida per ser considerada presidenciable.

Carrillo havia aconseguit 130 avals de suport, nou per sobre del número mínim, però la mateixa junta electoral n’hi ha invalidat 51, un fet que l’ha descarrilat de la lluita per la presidència i que ha deixat el camí ras per a Soteras, que serà nomenat president el proper 18 de setembre si abans cap dels precandidats formula les seves al·legacions.

Però el president del Gavà sí que emprendrà accions. L’exàrbitre professional Antonio Torres ja va impugnar el procés davant el Tribunal Català de l’Esport, que encara no s’ha pronunciat, i és ara Carrillo qui emprèn una nova acció. En declaracions a La República Esportiva, el precandidat admet que ja ho té clar: “Impugnarem el procés davant la junta electoral i davant la Secretaria General d’Esports.”

Un cop duta a terme la impugnació, Carrillo esperarà resposta, però ja té el pla B preparat per si fracassa en el seu primer intent. “Si ens la deneguen, perquè la junta electoral no es mullarà i el Secretari General d’Esport tampoc, un cop proclamin Soteras com a president presentarem una moció de censura”, explica.

Iván Carrillo creu que aquesta és “l’única manera que hi hagi eleccions, ja que tenen els clubs segrestats”. El precandidat mostra el seu malestar, a més, pel calendari electoral aplicat en el procés: “Ens han donat cinc dies, dels quals quatre eren festa. I hem fet 130 avals. Si em donen tres dies hàbils en faig 400, perquè els clubs estan indignadíssims.”

“Hem de fer un pas endavant. Entenc que hi hagi gent que estigui contenta amb el segrest, però jo no. I això no ha acabat. És una marató i no una cursa de 50 metres com han volgut fer”, conclou en les seves reflexions.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,330SeguidorsSeguir

Opinió