Setmanari digtal i esportiu

Divendres, 24 de març del 2023

Joan Laporta: “Tebas és un antibarcelonista”

Quan l'equip funciona és una darrera de l'altra i "qui es dediqui a embrutar la història del Futbol Club Barcelona tindrà una resposta contundent"

|

- Publicitat -

En Joan Laporta n’està fins al capdamunt de Javier Tebas i avui, el president del Barça ha aprofitat un acte amb els Mossos d’Esquadra sobre la seguretat i el protocol de drons en el Camp Nou per carregar fort contra el president de la Lliga, Javier Tebas de qui ha dit, sense embuts, que és un antibarcelonista i que no pot suportar que el club blaugrana no li segueixi la corda, sigui pel posicionament del Barça tant amb l’acord amb CVC com respecte a la Superlliga, temes que ja porten un recorregut, com les recents filtracions de pagament de serveis d’assessorament arbitral, batejat com a “Cas Negreira” o les darreres declaracions del president de La Liga tornant a posar traves, amb mesos d’anticipació, perquè el Barça pugui fitxar aquest estiu per raó del “límit salarial”.

Laporta ha assegurat que “En cap cas ni la Fiscalia ni la policia han comunicat que el Barça està formant part d’una investigació” i que durant el seu mandat anterior tots els pagaments per serveis tècnics com el que ara es posen en dubte tenen el seu corresponent contracte: “En el meu primer mandat, aquests serveis tècnics arbitrals es feien amb la factura corresponent i aquesta factura tenia el suport corresponent. Més endavant, sota investigació. Ben aviat farem una roda de premsa per explicar tota la informació de tots aquests anys. No serà gaire tard. Aquestes factures es pagaven d’acord amb un suport documental i unes bases.”

Publicitat

La guerra oberta entre els dos mandataris del futbol, de conegudes ideologies als antípodes l’un de l’altre, ara és, doncs, clarament oberta i en Jan Laporta no s’ha mossegat la llengua: “El senyor Tebas ja ha sortit a la palestra manifestant el seu desig que jo deixi de ser president. No li penso donar el gust, que el Futbol Club Barcelona és dels seus socis i sòcies. El que passa no és casualitat: el club i el primer equip van bé i ens vol desestabilitzar. Qui es dediqui a embrutar la història del Futbol Club Barcelona tindrà una resposta contundent.”

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,270SeguidorsSeguir