Setmanari digtal i esportiu

Divendres, 02 de juny del 2023

Karabatic: “Quan tornem ens posarem en risc pel ritme infernal de competició”

"No té cap sentit fer la Final Four de la temporada 19-20 al desembre"

|

- Publicitat -

En tots els esports comencen a alçar-se veus del que pot passar a la tardor si es vol engegar la nova temporada 20-21 i, a la vegada, es vol completar la 19-20. Comptant en què es resolgui acceptablement la situació sanitària, la tardor es presenta amb un absolut overbooking en gairebé totes les disciplines.

En concret, en el mçon de l’handbol, una de les veus de més pes, la de Nikola Karabatic no veu “cap sentit” en jugar la final four el desembre, els dies 28 i 29, per “por” al “ritme infernal i el risc” que espera als jugadors.

Publicitat

“Ja no m’atreveixo a mirar el calendari perquè tots aquests canvis fan por. L’EHF vol que juguem la Final a Quatre de la Champions al desembre, però això no té sentit. També hi haurà un nou sistema de competició i els jugadors ens trobem en mig d’interessos que sovint ens són aliens”

“Entenc que l’EHF té els seus interessos econòmics i tothom vol fer les seves competicions, però en algun moment som els jugadors els que paguem les conseqüències, sobretot els internacionals. Fas un gran esforç, però és un ritme infernal i un risc molt gran. Corres el risc de no ser a futures competicions i fins i tot escurçar la teva carrera”, ha conclòs el crack francès del PSG i ex del Barça.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes