Dissabte, 16 octubre 2021

La final de la Champions es jugarà a Porto

Per segon any, Istambul es queda sense la final per la Covid-19

|

La decisió irrevocable del govern britànic de mantenir Turquia fora dels països lliures de quarantena ha fet inviable que es mantingués l’estadi Atatürk com a seu de la final. No s’hi haurien pogut desplaçar els seguidors dels dos clubs anglesos que hi han accedit, el Manchester City i el Chelsea. El Regne Unit, a través del seu secretari de Transports, Grant Shapps, ja havia expressat la seva voluntat que la final de la Champions entre el Manchester City i el Chelsea es fes en una altra ubicació atès que Turquia és a la llista vermella com a país amb alta incidència de la Covid.

La UEFA, que ja va deixar l’estadi d’Istambul sense final a l’anterior edició ha decidit moure-la a l’estadi Do Dragao de Porto i en el fil on explica la peripècia “agraeix la comprensió” de les autoritats turques i es compromet a portar-hi la final com més aviat millor.

Ara falta decidir quin aforament s’hi permetrà i començarà tota la logística per facilitar el desplaçament dels aficionats dels dos clubs anglesos per a la cita del pròxim 29 de maig. En principi es pensa a admetre 6.000 seguidors de cada equip.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,338SeguidorsSeguir

Opinió