Dissabte, 16 octubre 2021

Messi: “No podia deixar passar que Abidal m’ataqués”

Al vestidor Bartomeu va dir-nos el mateix que acabava de dir en públic sobre l'afer I3Ventures

|

Leo Messi ha concedit una completa entrevista a Mundo Deportivo en un moment en què els fronts oberts al FC Barcelona són molts i en diversos àmbits. En fen un resum del més destacable:

ABIDAL i el cas Valverde
La seva resposta al secretari tècnic que involucrava el jugadors en l’acomiadament de Valverde va ser sonada i Messi ara en fa una argumentació més ampliada:

No sé què li va passar a pel cap a Abidal dir això, però crec que jo vaig respondre perquè em vaig sentir atacat. Vaig sentir que atacava als jugadors. I ja massa coses es diuen d’al vestidor, que ho maneguem tot, que posem i traiem entrenadors, que portem jugadors i, sobretot, es diu de mi que tinc molt poder i prenc decisions. I em va molestar que ho digués una persona de club, un secretari tècnic i que posi els jugadors enmig d’una destitució, com la de Valverde, em va semblar una bogeria. És el secretari tècnic que pren les decisions i ha de fer-se’n càrrec. Per això vaig sortir a aclarir-ho, sabia que no podia deixar passar que el director esportiu em ataqués d’aquesta manera.

BARTOMEU i el cas de les xarxes socials
El president va anar al vestidor a donar explicacions a la plantilla sobre el cas de les xarxes socials que va destapar la Cadena Ser.

“Em va agafar una mica de sorpresa, la veritat, perquè no estava aquí i acabava d’arribar de viatje. Quan vaig arribar vaig saber una mica de tot. El president ens va dir el mateix que va fer públic, el mateix que va dir en la conferència de premsa. Quina era la situació, el que havia passat i no puc dir molt més. El mateix que saben tot el que va dir, ens va explicar als capitans en privat. La veritat és que jo veig estrany que passi una cosa així. Deien també que hauria proves. Caldrà esperar a veure si és veritat o no. A veure què passa amb tot això. A mi em va semblar un tema estrany.

La davantera: GRIEZMANN, SUÁREZ i ANSU FATI
Amb Griezmann tenim una relació bona, igual que amb tots els companys. Fora de camp també la tenim. Òbviament era normal que anava a l’costar a del principi, conèixer-nos, moviments … ve d’un joc diferent, acostumat a jugar d’una altra manera, li va tocar jugar també per l’esquerra, que potser no és on millor es senti, però avui, en els últims partits que està jugant de davanter centre tenim més possibilitats de connectar, estem més a prop, més juntets. No passa perquè ens portem malament, sinó per situacions de joc, de partit i ens portem molt bé.

Suárez està boig per tornar i amb moltes ganes. Esperarem a veure com evoluciona i tant de bo que torni aviat perquè és un jugador importantíssim per a nosaltres, fonamental, i ens fa molta falta.

Ansu Fati és un jugador molt important, una aparició estupenda per al club, per nosaltres i per a tothom. Però cal portar-ho amb tranquil·litat, com va ser en el meu moment també, i no ficar-li molta responsabilitat. També és un moment en el club on és més difícil entrar que quan em va tocar a mi. Les coses eren diferents, quan l’equip tenia una fluïdesa que anava sol, entrés qui entrés no li costaria. De vegades, quan les coses no van tan bé és molt més difícil entrar i posar-li aquesta pressió a un noi de 17 anys no és normal. Té moltíssima qualitat, moltíssim potencial, però cal portar-ho amb tranquil·litat pel seu bé.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,338SeguidorsSeguir

Opinió