Setmanari digtal i esportiu

Divendres, 02 de juny del 2023

Mirotic: “Hi ha gent dolenta que no ha superat que sigui al Barça”

L'ala-pívot blaugrana respon així a informacions sobre una suposada mala maror al vestidor contra Pesic

|

- Publicitat -

Nikola Mirotic, l’estrella del bàsquet blaugrana, no s’ha mossegat la llengua per respondre les informacions darrerament aparegudes en mitjans de Madrid involucrant-lo com a “cabdill” del vestuari en un “motí” contra l’entrenador, Svetislav Pešić.

“Diuen coses dolentes de mi perquè estic al Barça. No ho han superat i no ho superaran. Els fa mal”, ha assegurat.

Publicitat

Mirotic, jugador espanyol d’origen montenegrí, va ser l’estendard del Reial Madrid entre el 2010 i el 2014, moment del seu salt a la NBA on hi ha estat tres temporades: una als Chicago Bulls, la segona a Nova Orleans i la tercera amb els Milwaukee Bucks.

La sorpresa ha estat quan, decidint tornar a l’estat espanyol, va preferir l’oferta del Barça tot i que era conscient que es produirien “informacions d’aquest tipus per fer-me mal

Svetislav Pešić també s’hi ha referit a la roda de premsa prèvia al Zalguiris-Barça de demà dient que “És molt estrany que l’article no estigui signat” i aprofita per dir que “Estic molt motivat per al partit de demà, especialment després d’aquestes informacions”.

L’ala-pivot blaugrana ha reblat el clau: “Aquestes acusacions de motí contra l’entrenador passen perquè estic al Barça i hi ha molta que no ho ha superat. Anem primers empatats a l’Eurolliga, anem bé a la Lliga, estem en un cicle guanyador i, tot i les baixes i lesions que hem tingut, de tretze partits oficials n’hem guanyat deu i ho hem de gaudir. Ens veuen amb ulls negatius i el que volen és intentar trencar l’equip, però ja s’ho faran, que nosaltres passem d’ells”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes