Divendres, 22 octubre 2021

Ramos de fracàs en fracàs en el món de les finances

Veu com se li ensorra un pacte financer per tapar una mala gestió immobiliària

|

Els futbolistes s’emboliquen en el món financer i no acaben d’entendre que haurien de pagar impostos sense recances pel nivell d’ingressos que tenen i per solidaritzar-se amb la societat tant com els ha donat. Fa poc esmentàvem els problemes de Luka Modric i ara anem pels de Sergio Ramos.

El central madridista ha vist com el fons nord-americà Blackstone ha rebutjat la solució plantejada pel futbolista, per salvar una seva mala inversió immobiliària.

Ramos va arribar a un acord amb un fons voltor, Kronos Homes, per vendre-li el seu 50,01% de participació a Desarrollos Inmobiliarios Los Berocales SL, però aquest acord s’ha ensorrat quan estava a punt de signar-se per l’oposició de Blackstone, un altre fons voltor que va heretar un crèdit impagat per Ramos per adquirir milers de metres quadrats requalificaves al sud-est de Madrid.

Sergio Ramos volia evitar que el Banc Santander l’embargués i executés un deute impagat de fins a 35 milions. I per evitar-ho tenia l’acord a punt de tancar amb Kronos Homes que pagava 2,5 milions d’euros pel 49,99% de Sergio Ramos i l’1% de José María Ramos, el seu pare i assessor, de Desarrollos Inmobiliarios Los Berrocales, una promotora en què fa més de deu anys van invertir 6,5 milions d’euros. A més, el fons els deixava 46.250 metres quadrats en aquesta zona de sud de Madrid a la qual Manuela Carmena, l’anterior alcaldessa de la capital, va beneir el gener del 2019 per construir 22.000 habitatges, 11.000 d’elles de caràcter públic.

Amb aquesta borsa de sòl i una vegada que es construïssin les cases, els Rams podrien fins i tot recuperar tot l’invertit, tenint en compte que Kronos Homes s’havia compromès a comprar aquest terreny al jugador del Reial Madrid en un termini de quatre anys, a un preu brut de 120 euros per metre quadrat.

Però el tancament de l’operació depenia que aquest fons aconseguís un quitament de l’impagament proper al 50% -uns 15 milions- per part de Blackstone i Blackstone, després de consultar el VAR, ho ha rebutjat en considerar que no tenia per què acceptar una pèrdua i contribuir al rescat de la família Ramos perquè recuperés tota la inversió.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,336SeguidorsSeguir

Opinió