Setmanari digtal i esportiu

Divendres, 02 de juny del 2023

Reaccions a la detenció de Bartomeu

Laporta: "Això perjudica la imatge del club". Freixa: "Massa gent volent fer mal al Barça"

|

- Publicitat -

La premsa esportiva internacional s’ha fet ressò de la detenció de l’anterior president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, dedicant les portades digitals a l’entrada de la policia a les oficines del club. Són diaris tan importants com el Daily Mail, la Gazzetta dello Sport, el Diario Olét o l’A Bola

Dels candidats a les eleccions del proper diumenge, s’ha sentit a Joan Laporta dir que: “Aquests fets perjudiquen enormement la imatge i reputació del club”. Des de la nostra candidatura “respectem les actuacions judicials, però lamentem profundament que s’hagin produït aquests fets que perjudiquen enormement la imatge i la reputació del nostre club”. També assegura que té màxim respecte per la presumpció d’innocència dels afectats, entre els quals Bartomeu.

Publicitat

De Víctor Font, fins a aquesta mitja tarda, no se n’ha sentit cap declaració i el tercer en la lluita presidencialista, Toni Freixa, s’ha expressat per escrit en un text una mica críptic: “Massa gent volent fer mal al Barça. No ho permetrem. Mai caminaràs sol”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes