Setmanari digtal i esportiu

Divendres, 24 de març del 2023

Tebas: “L’ús del tema polític als estadis és un acte d’intolerància”

El president de LaLiga demana acabar amb les accions i exhibicions polítiques als camps de futbol

|

- Publicitat -

Quan parla, no deixa mai ningú indiferent. El president de LaLiga, Javier Tebas, ha tornat a referir-se a les mostres de suport al catalanisme polític exhibides al Camp Nou en els darrers anys com actes “intolerants”. Més enllà de reiterar la necessitat de crear una llei que prohibeixi els xiulets a l’himne espanyol, el màxim mandatari del futbol estatal torna a parlar obertament de la qüestió política en una entrevista al diari madrileny ABC.

“L’ús del tema polític als estadis és un assumpte d’intolerància que no hauria d’existir”, manifesta, després que el periodista preguntés si s’haurien de multar les mostres de politització en els camps de futbol com, per exemple, el del Barça. “Se li ha de donar una volta. Sempre he dit que en els camps de futbol les manifestacions polítiques estaven dins l’àmbit de la llibertat d’expressió quan era alguna proclama, però li hem de donar una volta, perquè si finalment l’esport s’ha de convertir en un instrument polític constant, doncs se li ha de donar una volta”, insisteix.

Publicitat

A més, Tebas insisteix en la necessitat de redactar una llei per regular les xiulades a l’himne espanyol, tan freqüents en les finals de la Copa del Rei amb, sobretot, el Barça com a participant. “El què tinc clar és que, quan es falta al respecte a un himne, no li hem de donar una volta, sinó que hem de buscar com solucionar-ho. S’ha de plasmar en una llei”, conclou.

El president de LaLiga sempre s’ha mostrat obert a posicionar-se públicament en qüestions polítiques i, essent coherent en la seva dinàmica, no dubta en demanar eleccions a la presidència del govern espanyol: “Ja em vaig manifestar en el seu dia dient que hi havia d’haver eleccions. I segueixo pensant que, amb la situació que hi ha, no seria dolent que es votés”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,270SeguidorsSeguir