Dissabte, 16 octubre 2021

[VÍDEO] Koeman i Bartomeu tanquen el contracte a cop de colze

L'entrenador holandès expressa la seva satisfacció per "ser a casa"

|

Ronald Koeman ha estat presentat com a entrenador del primer equip del FC Barcelona en un entorn enrarit i en una “mise-en-scène” obligada per la pandèmia de la Covid-19 que ho ha fet tot encara més estrany, com que no hi ha hagut encaixada de mans sinó copet amb els colzes.

Les primeres paraules han estat per dir que és “un dia per estar molt feliç i orgullós” i per recollir la filosofia Cruyff: “El futbol és per gaudir-lo i així mateix ho penso dir als jugadors”

Algunes de les respostes del nou entrenador han estat:
RENOVACIÓ
– No vinc a fer “revolució” ni tampoc només la “feina difícil” vinc a construir la millor plantilla possible
– Només vull treballar amb gent que vulgui ser aquí i vulguin donar el màxim per al Barça
– No és qüestió d’edat: hi ha jugadors amb trenta anys llargs amb molta fam i d’altres amb vint que no en tenen

MESSI
– Messi té un any de contracte, és jugador del Barcelona i com a entrenador vull tenir el millor jugador del món en el meu equip
– Excepte Messi, que és diferent, no vull parlar de cap altre jugador individualment
– No parlaré de fitxatges ni de jugadors que no hi són

CLUB
– Com a culé vaig sentir-me molt malament pel 2-8 ni que fos davant un equip tan bo com el Bayern
– La qüestió de les eleccions no m’afecta. Si faig guanyar l’equip, posaré dubtes i pressió al nou president sobre la meva continuïtat. Solament depenc dels resultats.

DE JONG I COUTINHO
– Un primer any al Barça sempre és molt difícil. De Jong no ha jugat a la posició i com jo el faig jugar amb Holanda. Aquest cas me’l conec però això va per tots els jugadors de la plantilla i ho anirem estudiant
– Coutinho és jugador del Barça. És moment de donar oportunitat als joves. Com a holandès que sóc, no tindré cap por de posar joves, en equilibri amb veterans.

PREGUNTES EN NEERLANDÈS
– Ha insistit que la ciutat i el club són casa seva
– Va reconegut que li ha sabut greu haver deixat la selecció, però ara era el moment com també va ser el moment quan va venir com a jugador
– Ha insistit en el llegat de Cruyff, però també amb altres entrenadors que ha tingut
– I a la darrera pregunta en anglès, d’un mitjà dels EUA, ha tornat a dir que no és revolució el que ha vingut a fer sinó a prendre decisions que mai més no pot passar el que va passar fa pocs dies amb el Bayern de Munic.

Bartomeu
L’única pregunta al president ha estat sobre si la crisi és solament esportiva i, efectivament, Bartomeu ha respost que el club gaudeix de “bona salut econòmica i social bona. Solament és una crisi esportiva i amb Koeman comencem a resoldre-ho”

Si voleu veure tota la roda de premsa, CLIQUEU AQUÍ

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,338SeguidorsSeguir

Opinió