Setmanari digtal i esportiu

Dilluns, 30 de gener del 2023

Dubtes sobre la celebració dels JJOO de Tòquio 2020

Comencen a sortir veus que parlen d'un nou ajornament o de suspensió

|

Després que vagin sorgint veus sobre els JJOO de Tokio 2020, com ara les que surten del govern japonès: “Els jocs no seran com els que estem acostumats a veure” o del president del COI Thomas Bach: “no hi ha pla B per als Jocs de Tokio”, el rotatiu britànic The Times publica que “el Govern del Japó hauria arribat ja a la conclusió que no serà possible celebrar els Jocs aquest estiu” sota el definitiu titular de “els Jocs es cancel·len”.

Immediatament el primer ministre del Japó, Yoshihide Suga, ha declarat: “Estic decidit a organitzar uns Jocs segurs mentre col·laborem estretament amb el govern metropolità de Tòquio, el comitè organitzador i el COI” posant-se al davant de l’executiu que destaca que “els Jocs han de servir com la prova de la victòria de la humanitat contra la Covid-19”.

Una altra veu ha estat la de la ministra a càrrec dels Jocs Olímpics, Seiko Hashimoto: “Des del Govern del Japó farem tots els esforços cap a la realització dels Jocs Olímpics i Paralímpics d’aquest estiu. El Japó està fent tot el possible per controlar la pandèmia i està prenent les mesures necessàries per celebrar els Jocs”. Les dates de l’esdeveniment són Jocs Olímpics del divendres, 23 de juliol de 2021 al diumenge, 8 d’agost.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,273SeguidorsSeguir