Divendres, 19 agost 2022

Kosovo li rebota la fatxenderia a Espanya

El tuit de la Roja s'hi refereix com a "territorio" i els kosovars responen que venen a jugar a Al-Andalus

|

A finals de març hi haurà aturada de seleccions i l’equip estatal jugarà tres partits en pocs dies, dijous 25 rebrà Grècia, diumenge 28 viatjarà a Georgia i el dimecres 31, rebrà el “territori de Kosovo”. Així és com el tuit de la selecció espanyola ha anunciat aquest darrer matx. Immediatament els kosovars li ha respost aquest menysteniment dient que “estant contents de venir a jugar a l’antic territori d’Al-Andalus”. El combinat kosover fins i tot amenaça amb no jugar si no es garanteix que hi haurà bandera, himne i tot el protocol habitual.

En la nota de protresta Kosovo diu: “El tracte de l’estat espanyol cap a l’estat de Kosovo ha estat lamentablement destructiu des de la declaració d’Independència el 17 de febrer de 2008, però aquest enfocament i com les institucions del país intenten presentar-ho no pot canviar la història i la realitat.”

Kosovo és un estat independent, reconegut per la majoria dels països més desenvolupats i democràtics de l’món i membre en peu d’igualtat amb tots els altres països de la UEFA i la FIFA des de maig de 2016 i les reticències espanyoles, òbviament, venen a partir de Catalunya i Espanya segueix considerant Kosovo com a part de Sèrbia. El maig de 2018, Mariano Rajoy va marxar de la Cimera de la UE-Balcans perquè Kossovo hi era representat. Va ser l’únic estat de la Unió Europea que no hi va anar

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,308SeguidorsSeguir