Dissabte, 16 octubre 2021

Van acabant-se les lligues 19-20: waterpolo, hoquei, handbol…

Mai no plou a gust de tothom i proliferen les queixes

|

HOQUEI PATINS
El Futbol Club Barcelona ha estat declarat campió de la lliga d’Hoquei patins i, en una recent entrada, comentàven que el Reus Esportiu, però sobretot el Liceo de A Coruña, no estàven d’acord amb aquesta decisió.

WATERPOLO
Una cosa semblant ha passat amb el waterpolo quan la Federació Espanyola de Natació té previst acabar la temporada donant el títol de lliga als equips que lideraven la classificació en el moment de la suspensió. Per tant, el Club Natació-Atlètic Barceloneta i el Centre Natació Mataró serien proclamats campions de les lligues masculina i femenina, a si així ho valida la junta delegada de la Federació. En qualsevol cas no es no donarà per nul·la la temporada i hi haurà campions, però, en canvi, no hi haurà descensos.

El president del CN ​​Sabadell, Claudi Martí, ha mostrat el seu desacord amb la decisió presa, especialment en la lliga femenia que ha vist truncada la seva supremacia. “Estudiarem tots els escenaris i no descartem que en els pròxims dies decidim emprendre accions legals contra la Real Federación Espanyola de Natació”, ha indicat Martí.

HANDBOL
Aquest dilluns també s’ha sabut la decisió de proclamar campió el FC Barcelona. Esperem quen aquí no hi hagi massa trifulques, que la superioritat blaugrana és clara i fora de tot dubte.

BÀSQUET I FUTBOL
En els dos esports de més tirada ha succeït el mateix: les lligues femenines s’han donat per acabades (Bàsquet femeníFutbol femení) l les masculines volen apurar totes les possibilitats fins al final. En bàsquet s’està a l’espera que prosperi la “final a vuit” a partit únic i en una sola seu i, en el futbol, on els interessos són molt grans i encara hi ha molta llana per cardar.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,338SeguidorsSeguir

Opinió